Mailstream Productivity Series

De Mailstream Productivity-serie is de volgende generatie insteekmachines met ultrahoge snelheid.

Deze productlijn van intelligente postverwerkingssystemen definieert een nieuwe standaard voor non-stop prestaties en verwerkt tot wel 26.000 afgewerkte poststukken per uur met een hoge mate van flexibiliteit en integriteit.

Een oplossingenpakket met een geïntegreerd upgradetraject

In tegenstelling tot andere zeer snelle systemen biedt de Mailstream Productivity-serie een geïntegreerd upgradetraject dat postverwerkingsbedrijven de mogelijkheid biedt de snelheid en de capaciteit na verloop van tijd te verhogen, zonder dat dit risico's oplevert voor het oorspronkelijk geïnvesteerde kapitaal. Er zijn drie verschillende modellen beschikbaar die allemaal zijn uitgerust met hetzelfde platform en besturingssysteem.

  • mailstream 26 - Geoptimaliseerd voor meerdere toepassingen met een gering aantal pagina's. Geschikt voor het verwerken van maximaal 26.000 stuks DL-enveloppen per uur en 22.000 stuks C5-enveloppen per uur
  • mailstream 22 - Zeer snelle prestaties bij toepassingen met een gemiddeld aantal pagina's en gecombineerde printstromen
  • mailstream 18 - Ideaal voor de overstap naar een omgeving met een hogere snelheid

Het Mailstream-systeem wordt aangestuurd door de recent ontwikkelde Mailstream-engine, en is uitgerust met onderling verwisselbare frictie- en rotatie-invoerstations, invoerstations met een hoge capaciteit en verbeterde enveloppensluiters. Hierdoor neemt de snelheid van het systeem toe met maar liefst 18%. In combinatie met een toename van de bruikbare systeemtijd met 10% door vermindering van de onderhoudstijd, minder blokkeringen en afname van de hersteltijd, zorgt dit voor een stijging van 28% van de doorvoercapaciteit.

De Mailstream Productivity-serie biedt een nieuwe mate van non-stop prestaties waardoor postverwerkingsbedrijven die grote volumes verwerken, met hogere snelheden uiteenlopende opdrachten kunnen uitvoeren op één enkel systeem. Bovendien zorgt de Mailstream voor:

  • Verhoging van de productiviteit
  • Meer capaciteit
  • Betere prestaties bij levering van overeengekomen dienstverleningsniveaus
  • Vermindering van arbeidskosten
  • Ongeëvenaarde flexibiliteit
  • Baanbrekende resultaten

Postverwerkingsbedrijven kunnen een systeem met een configuratie voor 18.000 stuks upgraden naar een configuratie voor 22.000 of 26.000 stuks, en het model voor 22.000 naar 26.000 stuks. Dit nieuwe platform stelt u in staat om uw snelheid te verhogen en de mogelijkheden uit te breiden naarmate uw bedrijfsbehoeften veranderen.