Opex Falcon

HET UNIVERSELE PLATFORM VOOR DOCUMENTDIGITALISERING

De Falcon™ combineert het innovatieve “Drop and Scan”-systeem van OPEX met de prestaties van een hoogvolume-productiescanner, met als resultaat het enige universele digitaliseringsplatform voor documenten dat op de markt verkrijgbaar is. De Falcon is ontwikkeld om de meest uitdagende opdrachten en de meest complexe workflows aan te kunnen, wat uw wensen ook zijn bij het digitaliseren van documenten.

VERBETEREDE FUNCTIONALITEIT EN ONGEËVENAARDE FLEXIBILITEIT

Met de Falcon kunnen operators in een veel gelijkmatiger tempo documenten voorbereiden en digitaliseren dan het geval is bij de meeste traditionele verwerkingsprocessen. Dit vermindert de kosten van het voorbereiden van documenten voor digitalisering aanzienlijk. Bovendien biedt de Falcon vier verschillende invoeropties: met aandrijving, per pakket, met hoge capaciteit en met een uniek rescan-invoerstation. De Falcon digitaliseert alles, van afzonderlijke pagina's van verschillende grootte tot grote stapels documenten. Het invoerstation van de Falcon kan op elk willekeurig moment worden geladen met meer dan 700 pagina's, wat een maximale doorvoersnelheid en een continue verwerking mogelijk maakt. Bijna alle categorieën en soorten documenten kunnen worden gedigitaliseerd: van dik papier tot kwetsbare doordrukvellen of beschadigde vellen, enveloppen, ordners, kwitanties, formulieren en visitekaartjes. Met het optionele externe scanapparaat en de bijbehorende software kunnen driedimensionale objecten worden gescand en rechtstreeks in de digitale archieven worden opgeslagen. De Falcon is ontwikkeld voor diverse toepassingen en is ook verkrijgbaar in een transporteerbare uitvoering, zodat dit het ideale instrument is voor mobiele digitaliseringstaken. In combinatie met de OPEX Model 72 Rapid Extraction Desk is de FalconRED™ de snelste en meest efficiënte manier om betalingen te verwerken en documenten rechtstreeks uit de envelop te digitaliseren.

EFFICIËNTER EN VEILIGER

Door vermindering van de voorbereidingstijd, het aantal verplaatsingen van papier en andere handmatige taken, wordt niet alleen de efficiëntie verhoogd, maar wordt ook de integriteit van de documenten verbeterd. Documenten worden in één keer verwerkt en omgezet naar beeld. Tijdens het digitaliseren van documenten kunnen operators realtime beelden bekijken, zodat ze er zeker van zijn dat de documenten correct worden gescand en goed herkenbaar zijn. Hierdoor hoeven documenten minder vaak opnieuw te worden gedigitaliseerd, wat een tijdrovende en kostbare klus is.

FUNCTIES EN VOORDELEN

Drie unieke modellen: Falcon, Falcon Transportable en FalconRED

Niet alleen bij documentconversie en mobiele digitaliseringstaken, maar ook voor centra voor digitale postverwerking is de Falcon de enige scanner op de markt die een minimale voorbereiding vereist en die al uw wensen op gebied van digitaliseren bundelt in één universeel platform voor documentdigitalisering. Dankzij de exclusieve opties van het ontwerp kunt u de meest uitdagende taken uit de workflow van uw bedrijf aan.

Multifunctionele invoermogelijkheden

Het speciale OPEX-invoerstation voorziet in een dynamisch en betrouwbaar proces. Hierdoor is minder voorbereiding nodig en verloopt de digitalisering nauwkeuriger. Met de gepatenteerde technologie van aangedreven invoer kan op efficiënte wijze rechtstreeks vanuit dossiers worden gedigitaliseerd, terwijl de intelligente detectiefuncties de juiste aandrijvingssnelheid kiezen voor de optimale digitaliseringscapaciteit. Het invoerstation met hoge capaciteit verwerkt grote stapels uiteenlopende soorten documenten, zodat u geen extra hoogvolume-productiescanners meer nodig hebt. Het rescan-invoerstation is ontworpen voor snel en efficiënt digitaliseren zonder dat het totale digitaliseringsproces hoeft te worden onderbroken.

Gebruiksvriendelijk, ergonomisch ontwerp

De Falcon beschikt over een configureerbaar werkblad met verschillende opties om het systeem aan te passen aan de meest voorkomende digitaliseringsomgevingen. Om de operator optimaal werkcomfort te bieden, kan de hoogte van de optionele gemotoriseerde tafel worden aangepast. De Falcon is uitgerust met een 22-inch touchscreen voor een betere weergave van de gescande beelden en classificatie per type met één aanraking.

Minder voorbereiding dankzij CertainScan™ 3.0-software

De CertainScan-software van OPEX heeft een groot aantal functies en is de perfecte aanvulling van de Falcon dankzij automatische classificatie en de intuïtieve, visuele manier om documenten tijdens het digitaliseren per categorie in te delen. Door zijn veelzijdigheid stelt dit platform gebruikers in staat optimaal gebruik te maken van de talloze functies van de OPEX-scanner en de voorbereidingstijd van documenten bij het digitaliseren te verminderen.