intimus MS-800

De nieuwe optie voor een betrouwbare productie en maximale bedrijfstijd

De MS-800 heeft een nieuwe norm gesteld op het gebied van productiviteit, operativiteit en efficiëntie van postsystemen. Neopost keek naar grootschalige postverwerkers en luisterde naar klanten met grote postvolumes, voordat het ontwerpproces is gestart.

Dit het frankeersysteem van een volgende generatie. De MS-800 koppelt eenvoudige ergonomische bediening aan bescherming van investeringen, kostenbesparingen, betrouwbare productie en maximale bedrijfstijd. In combinatie met de nieuwe internetverbinding en de krachtige geïntegreerde software- oplossingen voor postkamerbeheer, is de MS-800 de duidelijke winnaar als u op zoek bent naar een frankeersysteem voor grote volumes.

Download Technische Data

Haal meer uit uw postsysteem...
intimus FUSION is de gemakkelijke en flexibele manier om uw postuitgaven te beheersen.

In combinatie met uw MS-800 is FUSION de perfecte oplossing voor:

 • Combineren van activiteiten van meerdere machines op meerdere locaties
 • Exporteren van gegevens in indelingen die later geanalyseerd kunnen worden
 • Controle van al uw postuitgaven en maximale besparingen
 • Stel eenvoudig budgetten op en word gewaarschuwd als uw uitgaven gestelde grenzen overschrijden.

FUSION verzamelt, bewaart en rapporteert uw ostaccountancygegevens en helpt u bij het controleren van de postuitgaven van uw bedrijf. De productiviteit wordt verbeterd, met een betere beheersing van alle aspecten van postrapportage en bugettering.

FUSION kan gebruikt worden op elke computer met een geschikte netwerkaansluiting - u hoeft geeft software te installeren op PC’s van gebruikers.

De eenvoudig te gebruiken en instelbare gebruikersinterface biedt onmiddellijk en rechtstreeks toegang tot alle postgegevens, in alle postkamers.

Productiviteit waarop u kunt rekenen
De eisen van uw postverwerkingscentrum kunnen groot zijn. Of u nu te maken heeft met strakke deadlines of als uw dagelijkse routinge veranderd is, de hoofdzaak is altijd dat de klus geklaard moet worden. U heeft een duurzaam en betrouwbaar werkpaard nodig dat nooit opgeeft.

Met een totaalgewicht van ongeveer 95 kg en getest op 30 miljoen bedrijfscycli is de MS-800 altijd klaar voor een uitdaging.

Deze machine beschikt over alles wat u nodig heeft voor maximale resultaten, zoals:

 • Envelopinvoermetgrotecapaciteit,met mogelijkheid tot tussentijds bijladen
 • Daadwerkelijk gemengde postinvoer voor het uitbannen van voorsorteren
 • Driesnelheden,van210,260of300 poststukken per minuut
 • Dynamische weegschaal, weegt en meet snel alle post, in-line
 • Superieure sealingmogelijkheden
 • Een krachtige transportband met een opslagcapaciteit die afgesteld is op de toevoer

Eenvoudige, ergonomische bediening

De MS-800 is ontwikkeld voor de gebruiker. U zult meteen zien dat alle postverwerkingshandelingen vanuit één plaats aanges- tuurd worden. Dit zorgt voor een ideale, ergonomische werkplek.

Het modulaire en flexibele ontwerp stelt de gebruiker in staat om componenten binnen armbereik af te stellen, voor een optimale werkstroom en comfort.

 • Alle schermen bevatten grote, duidelijke knoppen en meldingen, zodat navigeren een fluitje van een cent wordt. Gebruikers kunnen snelkoppelingen maken voor tarieven en favorieten instellen, maar ook aangepaste menutoetsen maken. Dit alles is direct vanuit het beginscherm toegankelijk.
 • Het extra comfort van een volledig toetsenbord maakt het instellen van een kostenplaats, afdeling en gebruiksdoel nog eenvoudiger.
 • Een speciale werkruimte onder het scherm levert een extra ruimte voor het sorteren en voorbereiden van de post.