intimus MS-400

Als de klus geklaard moet worden, vertrouwen groeiende bedrijven op betrouwbare processen die waarde toevoegen en prestaties stroomlijnen.

De MS-400 levert praktische en veelzijdige oplossingen die u de resultaten biedt die u nodig heeft. Met de allernieuwste technologie en online services binnen handbereik weet u zeker dat u de beste oplossing heeft voor al uw behoeften. De muisstille MS-400 zit boordevol functies en is eenvoudig in het gebruik. Het slanke, ergonomische ontwerp bespaart ruimte en kan makkelijk geïntegreerd worden binnen uw kantooromgeving. 

Download Technische Data


Zorg voor de juiste indruk

Verbeter uw klantrelaties met gedrukte reclameslogans die de uitstraling van uw organisatie verbeteren.

Kies specifieke reclameslogans om de communicatie met uw klanten te versterken.

Gooi het maar door elkaarde 

MS-400 zal het wel sorteren

Snel, nauwkeurig wegen en frankeren. Met differentiële weging plaatst u gewoon al uw post ongesorteerd op het weegplatform. U haalt een poststuk weg en het juiste tarief wordt direct berekend.

De MS-200 is er helemaal klaar voor. Telkens als er een poststuk van het weegplatform gehaald wordt in de differentiële weegmodus, zal de Auto Feeder gestart worden om de post te verwerken of om automatisch een etiket af te drukken.

Online Management:

Monitoren, tracking en controle

Online services geven u meer controle over uw bezorgingssysteem en uw postuitgaven. De MS-400 is volledig verbonden om uw bedrijfsactiviteiten efficiënter te laten verlopen.

Als u uw uitgaven op postgebied moet verantwoorden, kunt u zelfs de activiteiten per frankeerklasse, posttype en afdeling bijhouden.

  • Met diagnoses op afstand krijgt u extra hulp.
  • Zorg dat u nooit meer zonder inkt komt te zitten met e-mailwaarschuwingen.
  • Profiteer van het zorgeloos automatisch bijwerken van frankeertarieven, zodat uw poststukken altijd juist gefrankeerd zijn.

Postverwerking waarbij u de leiding heeft

In bedrijven zijn optimalisatie van budgetten en effectieve kostenbeheersing schering en inslag. INTIMUS FUSION levert de gedetailleerde rapporten die u nodig heeft om uw postverwerkingsactiviteiten bij te houden, te analyseren, toe te wijzen, te voorspellen en te consolideren, per frankeringsklasse, afdeling, tijdsperiode en zelfs van afstand.

U kunt per afdeling een begroting vaststellen en vervolgens de kosten bewaken met automatische waarschuwingen of limieten, zodat u kostenoverschrijdingen voorkomt. Maak verbinding met een PC waarop INTIMUS FUSION in geïnstalleerd en u heeft altijd alles onder controle

Het frankeren van uw post was nog nooit zo eenvoudig

Zorg dat u niet in verwarring raakt door de posttarieven.Laat de MS-400 tarievewizard u helpen zodat u geen expert op het gebied van posttarieven hoeft te zijn. Elk mogelijk tarief staat opgeslage in de MS-400 . Bespaar zelfs nog meer tijd door minder toetsen in te drukken voor een posttarief, met een menu vol sneltoetsen.

Van enkele enveloppen tot grote pakketten, u heeft de flexibiliteit om al uw post met gemak te wegen en te frankeren.

Eenvoudig te gebruiken operatieve controle

Een intelligent besturingspaneel stelt zelfs de beginnende gebruiker gerust met een eenvoudig te gebruiken navigatiemenu.

Voorkom fouten en verbeter uw productiviteit met een gamma aan slimme functies en gemakkelijke menuberichten, waarmee de uitgebreide functies van de MS-400 meteen voor iedereen zichtbaar worden.

Nooit meer zonder inkt

Het controleren van inktpatronen was nog nooit zo eenvoudig. De MS-400 stuurt u een E-mailwaarschuwing zodat u

zeker weet dat uw post zo snel mogelijk verstuurd kan worden. Dankzij  het Click n’ Snap-ontwerp is het vervangen van inktcartridges nog nooit zo eenvoudig geweest.

Blijf in verbinding met LAN

Bespaar tijd en geld met grotere efficiëntie. MS-400 maakt gebruik van de LAN-verbinding, standaard bij elk artikel uit het phoenix-assortiment.

Met de mogelijkheid om automatisch verbinding te maken met vrijwel elk netwerktype, zorgt de constante verbinding ervoor dat statistische uploads, hercreditering, updates van posttarieven, systeemactualisaties en alle andere downloads eenvoudig afgerond kunnen worden. De LAN-verbinding verloopt veilig via uw interne netwerk, zodat er natuurlijk geen behoefte is aan een traditionele, analoge telefoonlijn.