PRIVACYBELEID

INTIMUS INTERNATIONAL IBERICA SAU, eigenaar van deze website en hierna “Intimus MP&O”, informeert de gebruikers van de website over haar beleid inzake de verwerking en bescherming van persoonsgegevens van gebruikers en klanten die kunnen worden verzameld door te surfen of diensten af te nemen via haar website.

In deze zin garandeert Intimus MP&O de naleving van de huidige wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, zoals weergegeven in de Organieke Wet 15/1999 van 13 december, inzake de Bescherming van Persoonsgegevens en in het Koninklijk Besluit 1720/2007, van 21 december, dat het Reglement voor de Ontwikkeling van de LOPD goedkeurt. Het gebruik van deze website impliceert de aanvaarding van dit privacybeleid.

Verzameling, doel en verwerking van gegevens

Intimus MP&O heeft de plicht om de gebruikers van haar website te informeren over de verzameling van persoonlijke gegevens die kan worden uitgevoerd, hetzij door het verzenden van e-mails of door het invullen van de formulieren op de website. In die zin wordt Intimus MP&O geacht verantwoordelijk te zijn voor de gegevens die op de hierboven beschreven wijze worden verzameld.
Intimus MP&O informeert op haar beurt de gebruikers dat het doel van de verwerking van de verzamelde gegevens omvat: De aandacht voor verzoeken van gebruikers, de opname in de contactagenda, het verlenen van diensten en het beheer van de commerciële relatie.

De bewerkingen, het beheer en de technische procedures die op een geautomatiseerde of niet-geautomatiseerde manier worden uitgevoerd en die het mogelijk maken persoonsgegevens te verzamelen, op te slaan, te wijzigen, over te dragen en andere handelingen met betrekking tot persoonsgegevens te verrichten, worden beschouwd als de verwerking van persoonsgegevens.

Alle persoonsgegevens die via de website van Intimus MP&O worden verzameld, en derhalve als verwerking van persoonsgegevens worden beschouwd, zullen door Intimus MP&O worden opgenomen in de bestanden die bij het Spaanse bureau voor de bescherming van persoonsgegevens worden aangemeld.

Mededeling van informatie aan derden

Intimus MP&O informeert de gebruikers dat hun persoonlijke gegevens niet zullen worden doorgegeven aan derde organisaties, met uitzondering van de gevallen waarin de doorgifte van gegevens onder een wettelijke verplichting valt of wanneer de levering van een dienst de noodzaak met zich meebrengt van een contractuele relatie met een gegevensverwerker. In het laatste geval worden gegevens alleen doorgegeven aan de derde partij wanneer Intimus MP&O daarvoor de uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker heeft.

Rechten van de gebruiker

De organieke wet 15/1999 van 13 december 1999 betreffende de bescherming van persoonsgegevens biedt de betrokkenen de mogelijkheid een reeks rechten uit te oefenen die verband houden met de verwerking van hun persoonsgegevens.

Voor zover de gegevens van de gebruiker worden verwerkt door Intimus MP&O. De gebruiker kan zijn recht van toegang, rectificatie, annulering en verzet uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van de huidige wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens.

Om deze rechten uit te oefenen, moet de gebruiker zich schriftelijk wenden tot Intimus MP&O, Carretera de L’Hospitalet 147-149, Edificio Bruselas, Primera Planta, (08940) Cornellá de Llobregat, of het adres dat in het Algemeen register voor gegevensbescherming wordt vervangen, en daarbij een identiteitsbewijs (identiteitskaart of paspoort) overleggen. Deze mededeling moet de volgende informatie bevatten: Naam en achternaam van de gebruiker, het verzoek, adres en ondersteunende gegevens.

De uitoefening van de rechten moet door de gebruiker zelf worden uitgevoerd. Zij kunnen evenwel worden uitgevoerd door een gemachtigde persoon als wettelijk vertegenwoordiger van de gemachtigde persoon. In dat geval moet documentatie worden verstrekt die deze vertegenwoordiging van de belanghebbende bevestigt.