Flexstream 1.2

FlexStream is een oplossing voor documentverwerking met een ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties. Met FlexStream kunt u scancodes toevoegen aan uw documenten. Uw insteekmachine gebruikt deze vervolgens om de inhoud van uw mailing te manipuleren en te verbeteren. Met FlexStream kunt u:

  • Een complete oplossing voor het afdrukken van variabele gegevens
  • De integriteit van uw mailings verbeteren door toevoeging van scancodes die door insteekmachines kunnen worden gebruikt.
  • De verzendkosten omlaag brengen door documenten bestemd voor dezelfde ontvanger samen te voegen tot één poststuk.
  • Uw document inzetten als marketinginstrument door toevoeging van voorwaardelijke tekst, grafische afbeeldingen en barcodes en door het gebruik van selectieve invoer.
  • De kosten van voorbedrukte formulieren vermijden door overlays en digitale inserts aan uw documenten toe te voegen.
  • Traditionele, enkelzijdig afgedrukte documenten converteren naar duplex om de papierkosten te verminderen en nog meer te besparen op frankeerkosten.
  • Kosten besparen door al uw documenten of een deel ervan via e-mail te verzenden

FlexStream is geschikt voor het laden van bestaande PDF-bestanden en werkt onafhankelijk van bestaande programma's. U hoeft uw bestaande systemen dus niet te vervangen. Bestanden worden met hoge snelheid verwerkt en het resultaat kan worden afgedrukt op elke willekeurige printer.

Er is geen speciaal opgeleid personeel nodig om met het programma te kunnen werken. Het gebruik van FlexStream is eenvoudig omdat het een intuïtieve gebruikersinterface heeft met linten, knopinfo, contextafhankelijke Help en wizards die gebruikers ondersteunen bij de meer complexe taken. Omdat FlexStream in hoge mate vergelijkbaar is met de laatste versie van Microsoft Office, zijn de gebruikersinterface en het gebruik zeer eenvoudig te begrijpen. Het programma FlexStream is beschikbaar in diverse talen.