AddressRight™ DA80f Adresseerprinter

Dankzij de geavanceerde envelopfeeder en diverse instellingen kan AddressRight DA80f™ probleemloos en snel enveloppen van diverse materialen en afmetingen verwerken.

De DA80f print in kleur met verschillende resoluties, varierend van 150, 200, 300 tot 600 dpi, draft light, draft, letter light, letter, executive light en executive.
Dankzij de geavanceerde envelopfeeder en diverse instellingen kan AddressRight DA80f™ probleemloos en snel enveloppen van diverse materialen en afmetingen verwerken, met snelheden tot 22.000 poststukken per uur. Uitstekend te gebruiken in combinatie met FlexMail software. FlexMail zal u helpen bij het sorteren van gegevens, ontdubbeling van adressen, positionering van adressen en variabele tekst, ontwerpen van enveloppen op maat en databasebeheer

  • Met de DA80f hoeft u geen labels meer te plakken, u bespaart op kosten en arbeidsuren.
  • De 3 vaste printkoppen maken het mogelijk om adressen, steepjescode's en overige info in één handeling op uw envelop te printen.
  • Dankzij de maximale verwerkingssnelheid van 22.000 poststukken per uur, houdt u tijd over voor de taken waar het in uw bedrijf écht om gaat.
  • De optionele uitloopband breidt de productiviteit van de DA80f nog verder uit.